Canada
width: 100%, height:1px
15 atracții turistice de top în Canada

1 cascada Niagara

cascada Niagara

Niagara Falls este cea mai renumită atracție naturală a Canadei, care aduce milioane de vizitatori în fiecare an. Situat la doar o oră cu mașina de Toronto, de-a lungul frontierei americane, aceste căderi masive scad aproximativ 57 de metri. Vizitatorii pot vedea căderile la o distanță uluitoare de marginea de sus. Niagara Falls și Cheile Niagara au atras turiști și daredevils de peste un secol. Între mijlocul secolului al XIX-lea și jumătatea secolului al XX-lea au existat numeroase încercări de a se deplasa peste căderile în diferite tipuri de bărci și butoaie de casă. Acest lucru, împreună cu walkroutele și alte ochelari, a dus la orașul adiacent al Niagara Falls dezvoltând o atmosferă de tip carnaval care încă persistă astăzi. Familiile se vor bucura de o plimbare în josul scandalos al lui Niagara Clifton Hill care duce la defileu și cade.

2 Banff National Park și Munții Stâncoși

Banff National Park și Munții Stâncoși

Banff National Park se află în inima Munților Stâncoși maiestuoși din provincia Alberta și prezintă unele dintre cele mai frumoase peisaje din Canada. Lacurile verzi turcoaz, vârfurile cu zăpadă și ghețarii sunt ușor accesibile în acest parc uimitor. Bijuteria parcului este Lacul Louise, unde apele verzi reflectă munții din jur și vizitatorii se pot plimba ușor în jurul țărmurilor. Icefields Parkway care merge de la Lacul Louise la Jasper este un drum de neuitat și un altul trebuie să vadă în Banff. La capătul sudic al parcului se află orașul minunat Banff, oferind tot felul de opțiuni de cazare, cumpărături și mese.

 

În timpul iernii Banff este, de asemenea, o zonă sportivă de iarnă majoră și acasă Stațiunea de schi Lake Louise și Sunshine Village, două dintre cele mai proeminente destinații de schi ale Canadei.

3 Turnul CN din Toronto

Toronto Skyline cu turnul CN

Pe malul lacului Ontario, în cel mai mare oraș al Canadei, se află Turnul CN, unul dintre cele mai faimoase repere din Canada. Turnul este una dintre cele mai înalte structuri din lume, înalt de 553 de metri. Acesta oferă mese rafinate în restaurantul său rotativ, 360, unde oaspeții se pot bucura de o masă în timp ce privesc orașul și lacul. Există și Atenţie si Podele din sticlă, oferind vederi frumoase peste oraș și dincolo. Chiar și cei care aleg să nu urce pe turn se vor opri să se uite la structura, care este vizibilă de aproape oriunde în oraș. Noaptea, turnul este aprins în culori diferite.

4 Vechiul Quebec (Vieux-Quebec)

Vechiul Quebec (Vieux-Quebec)

Vechiul Quebec, un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO, este răspândit în Orașul de Sus și de Jos din Quebec și conține clădirile cele mai istorice ale orașului. Orașul inferior, de-a lungul râului Sfântul Lavrenție, este locul așezării originale și acasă pentru restante Château Frontenac, precum și numeroase alte comori. Orașul de Sus se odihnește pe stânci de 100 de metri înălțime și găzduiește Cetate, câmpiile lui Avraam, Locul d'Armes, si Parque Historique de l'Artillerie. Această zonă este una dintre cele mai populare zone istorice din Canada și este bine dezvoltată pentru turism. În plus față de site-urile istorice, vizitatorii vor găsi, de asemenea, artiști care își vor expune lucrările Rue du Trésor, muzee interesante, inclusiv Musée de la Civilization, și toate tipurile de magazine și restaurante.

5 fluieraș

 

fluieraș

Doar o oră de două ore de la Vancouver este faimoasa stațiune de schi și satul Whistler. În timp ce Whistler a fost întotdeauna o zonă importantă pentru sporturile de iarnă, sa transformat și într-o destinație de vară populară, cu golf, ciclism montan și o atmosferă plină de viață a orașului pe tot parcursul anului. Satul a câștigat o largă atenție internațională în 2010, când a devenit una dintre locațiile pentru Jocurile Olimpice de Iarnă din 2010. Zona oferă schi de clasă mondială, hoteluri și mese, precum și tot felul de alte oportunități de agrement în aer liber și peisaje montane frumoase.

6 Dealul Parlamentului din Ottawa

Dealul Parlamentului din Ottawa

Dealul Parlamentului din Ottawa se înalță deasupra râului Ottawa și este amenajat de clădirile Parlamentului din stil neogotic construite în ultima jumătate a secolului al XIX-lea. Caracteristica cea mai proeminentă este Peace Tower care împarte Camera Deputaților și Senatul de o parte și de alta. În fața clădirilor Parlamentului este Flacăra Centenarului, aprins în 1966 pentru a comemora centenarul confederației canadiene, iar în spatele clădirilor este o grădină de sculptură. În timpul verii, Schimbarea garzii are loc pe gazonul din față al Casei Parlamentului, în vreme ce permite. Sub dealul Parlamentului, o plimbare minunată se desfășoară alături de râul Ottawa.

7 Statuia istorică a Sfântului John Signal Hill

Vedere din St. John's de la Hill Signal

La intrarea în portul Sf. Ioan, cu vedere la oraș și la mare, se află situl istoric național Signal Hill. A fost aici în 1901 că primul semnal transatlantic wireless a fost primit. De asemenea, a jucat un rol strategic în războiul de șapte ani cu Franța, deși fortificațiile actuale au fost construite în timpul ostilităților din 1812.

Cabot turn este unul dintre site-urile cheie ale Signal Hill. A fost construită în 1897 pentru a marca cea de-a patra aniversare a descoperirii Newfoundland. De asemenea, comemorează acum recepția lui Guglielmo Marconi aici în 1901 a primului semnal transatlantic de radiotelegrafie, transmis la o distanță de 2.700 de kilometri de Poldhu din Anglia. În turn sunt expoziții despre istoria Signal Hill și istoria comunicațiilor (cu o secțiune specială despre Marconi). Începând cu vârful, vizitatorii se pot bucura de vederi panoramice ale orașului și ale coastei până la Cape Spear - punctul cel mai estic din America de Nord.

8 Old Montreal

Old Montreal

Vechea secție din Montreal, căptușită cu vechile clădiri istorice vechi, îi întâmpină pe vizitatori cu o mulțime de cumpărături și mese frumoase. Căruțele trase de cai își iau vizitatorii pe străzile pietruite și trec pe lângă piețele deschise. În timp ce Montreal în sine este un oraș modern vibrant, vechi Montreal în jos de malul mării este locul în care cei mai mulți turiști vin să-și asume atmosfera. Unele dintre locurile care trebuie văzute în Vechiul Montreal includ Rue Bonsecours și reperul Marché Bonsecours în clădirea vechi a primăriei, în interiorul frumosului Notre-Dame Basilica, plin de viață Locul Jacques-Cartier, și anii 1870 Primărie.

9 Ursii polari din Churchill, Manitoba

Ursii polari din Churchill, Manitoba

Una dintre atracțiile cele mai unice ale Canadei este migrarea ursului polar, care vede că aceste creaturi frumoase se îndreaptă spre gheață în Golful Hudson, în apropiere de orașul Churchill din Manitoba de Nord. Această comunitate mică se deschide turiștilor în fiecare toamnă. Tururile iau vizitatori în cărucioare de tundra cu ferestre în cuști pentru întâlniri apropiate cu urșii polari. Timpul de vizionare primar are loc în octombrie sau noiembrie, în timp ce urșii așteaptă înghețarea apei înainte de a ieși pe gheață.

 

10 Golful Fundy

Golful Fundy

Golful Fundy, situat în estul Canadei, între New Brunswick și Nova Scotia, este cunoscut pentru strălucirea sa uimitoare. Variația dintre înălțime și joasă este cea mai mare din lume, măsurând până la maximum 19 metri (10 perechi). Deși există numeroase moduri de a aprecia această minune naturală, unele dintre cele mai populare locații și obiective turistice de-a lungul golfului din Fundy sunt stâncile și formațiunile rock de la Capul HopewellParcul Național FundyFundy Trail Parkway, și Insula Grand Manan.

11 Portul interior al Victoria

Portul interior al Victoria

Puține orașe canadiene au făcut o treabă atât de frumoasă de a-și dezvolta zona de coastă, cum ar fi Victoria și portul său interior. Acesta este un loc minunat pentru plimbări, relaxare, cumpărături, mese și vizionarea artiștilor de pe stradă, toate pe fundalul portului. Centrul acestei zone este istoric Hotel Empress, una dintre cele mai frumoase clădiri ale orașului. De-a lungul anilor, împărăteasa a primit domnii regale și regine și, astăzi, dispune de un ceai tradițional, care este unul dintre cele mai importante momente pentru mulți vizitatori care vin în Victoria. În timp ce zona portului este popular pe tot parcursul anului, este deosebit de plină de viață în timpul lunilor de vară.

12 Parcul Național Gros Morne

Parcul Național Gros Morne

Parcul național Gros Morne din Newfoundland este mult mai îndepărtat decât multe dintre cele mai populare parcuri naționale din Canada, dar merită efortul de a descoperi acest frumos peisaj al munților și al fiordurilor. Parcul este un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO, cu pereți abrupți, cascade și formațiuni rock deosebite, sculptate de apele hrănite de ghețari. Majoritatea vizitatorilor fac un tur cu barca pentru a aprecia peisajul, dar există, de asemenea, trasee montane și oportunități pentru caiac.În timpul iernii, parcul primește mult mai puțini vizitatori, dar este deschis pentru tururi de schi, complet cu cabane de schi backcountry.

 

13 Vancouver's Stanley Park

Vancouver's Stanley Park

Una dintre cele mai mari comori din Vancouver este parcul Stanley de 405 de hectare, situat convenabil pe partea de vest a zonei centrale. Situat pe o peninsulă, parcul este înconjurat de ocean și acasă la copacii de mare de cedru roșu și de brad Douglas. A falezei, care inele parc are o plimbare extensivă, jogging, și traseu de ciclism, cu benzi desemnate pentru walkers și motocicliști. De la malul marii, există unele priveliști minunate ale orașului și ale munților. A unitate scenică de asemenea, vânturi prin Stanley Park cu numeroase pullouts.

 

În parc sunt Acvariul din Vancouver, scenic Beaver Lake, si Stanley Park Pavilion și Rose Garden. De asemenea, de interes special, sunt numeroase totemi, dintre care unele au fost ridicate cu mai mult de 100 de ani în urmă.

14 Calgary Stampede

Calgary Stampede Danteling / fotografie modificată

Această afacere de zece zile este unul dintre evenimentele cele mai anticipate din vestul Canadei, unde mulți localnici și călătorii în timpul verii își planifică vacanțele în jurul Calgary Stampede. Pentru aceasta saptamana, in iulie, orasul Calgary se transforma intr-un adevarat oras occidental, unde oamenii care altfel ar purta costume pentru a lucra in loc de blugi si cizme de cowboy. La Stampede Grounds sunt evenimente de zi cu zi rodeo care atrage participanți din întreaga America de Nord, plimbări de trepidant, jocuri, mâncare și spectacolul de noapte Grandstand. În jurul orașului, gratuit, "Micul dejun Stampede" este găzduit de numeroase instituții, fie în locații în interior sau în aer liber și, de obicei, constă în clătite. Mulți interpreți de muzică de talie mare, de asemenea, vin în mod obișnuit în oraș pentru acest eveniment.

15 Muzeul Canadian pentru Drepturile Omului

Muzeul Canadian pentru Drepturile Omului AJ Batac / foto modificat

Cea mai nouă atracție a lui Winnipeg, care a atras atenția națională și internațională, este Muzeul Canadian pentru Drepturile Omului. Se deschide în apropierea anului 2014 Forks, clădirea afișează un design unic, care este cel mai puțin atractiv, cu geometrie și culori bazate pe imagini din peisajul canadian. De asemenea, este unic conceptul din spatele muzeului, care sa dovedit a fi controversat atunci când se decide care istorii vor fi prezentate aici. Muzeul scoate în evidență povesti personale, captează diferite perspective și se concentrează pe o serie de teme.

vezi mai mult

width: 100%, height:1px
width: 100%, height:1px
width: 100%, height:1px
width: 100%, height:1px

Alegem împreună destinația ideală

New office address

 Bulevardul Pipera, Voluntari 077190, Ilfov

0735 084 150; 0726 272 968;

office@vacanteluxury.ro;

Alegem împreună destinația ideală