Cape Verde
width: 100%, height:1px
Top 10 Lucruri De Văzut Și De Făcut În Capul Verde

Capul Verde este o colecție de zece insule care oferă un mediu unic pentru activitățile turistice, fie în grupuri, fie în familii, fie în partide individuale. Cu climatul său insorit cald pe tot parcursul anului și un peisaj divers, cu zone joase costiere și zone montane, diversitate istorică și culturală, inclusiv festivaluri și mâncare, Capul Verde este un stat african care trebuie vizitat. Cape Verde oferă o experiență de neegalat insulelor turiștilor, sprijinind o varietate de activități turistice, cum ar fi surfing, plajă, scufundări, snorkeling, trekking, drumeții și alpinism. Dacă vă întrebați ce să vedeți sau să faceți în Capul Verde, obțineți viza și explorați unele dintre aceste locuri interesante și aventuroase și activitățile oferite de Capul Verde.

10. Urcarea pe vulcanul Pico de Fogo

 

 

Pico de Fogo, Capul Verde.

Pico de Fogo este cel mai înalt vulcan din Capul Verde, care se ridică la o înălțime de 9281 ft, ​​deși vulcanul are o activitate vulcanică recentă, alpinismul muntelui este totuși permis. Urcarea pe Pico de Fogo oferă o experiență unică de drumeții și drumeții. Deși călătoria spre vârf poate fi destul de provocatoare datorită pantelor alunecoase acoperite de umerase, priveliștea spectaculoasă a insulei Fogo din partea de sus face ca provocarea să merite. Este recomandabil ca turiștii să aibă un ghid turistic pentru îndrumări și sprijin.

9. Bucurați-vă de atracțiile și sunetele din portul orașului Palmeira

 

 

Insula Sal, Capul Verde.

Orașul portului Palmeira este situat pe insula Sal. În mijlocul aglomerației activităților zilnice ale orașului portuar aglomerat, turiștii se pot bucura de o varietate de activități și atracții interesante, printre care se numără ochiul albastru, pescuitul, feribotul, activitățile pe plajă, stâncile și laguna Buracona. Palmeira găzduiește recife și peșteri subterane pentru turistul aventuros. Palmeira are, de asemenea, o arhitectură unică, în principal din secolul 20, repere precum bisericile și biblioteca. După ce vă puteți bucura de o zi în aer liber, turiștii se pot relaxa în restaurantele, barurile și cluburile de noapte din zonă.

8. Bucurați-vă de observarea păsărilor în Maio

Maio din Capul Verde este în estul majorității insulelor Sotavento și oferă o parte din turismul neatins pentru iubitorii de păsări. Maio este un loc perfect pentru a scăpa, a vă relaxa și a vă bucura de o vizionare a păsărilor. Unele dintre păsările interesante de pe insulă includ păsările marine care sunt comune în partea de nord a insulei. Alte păsări comune ale insulei includ pescărușul cu capul gri, capra verde, vrabia Jago, vierii, limicolele și trecător hispaniolesis. Insula Maio, împreună cu toate insulele Capului Verde, au fost izolate, ceea ce a dus la prezența unor specii imense de specii endemice de păsări, majoritatea fiind endemice pentru insulă. Unele dintre speciile endemice includ speciile pe cale de dispariție ca urmare a activităților umane.

7. Bucurați-vă de peisaje spectaculoase din Ribeira Brava

Ribeira Brava este un important oraș comercial din Capul Verde. Pe lângă agitația aglomerată a comercianților, orașul se află într-una dintre cele mai spectaculoase peisaje ale insulei Sao Nicolau. Locația sa în Valea Ribeira oferă vederi minunate la munții din jur și la râul Ribeira Brava care curge prin vale. Arhitectura orașului este de asemenea una cu multe clădiri în stiluri, parcuri și grădini arhitecturale portugheze și romane, care reflectă istoria țării prin perioada colonială. În timp ce la ea, turiștii se pot răsfăța cu cumpărăturile din oraș.

6. Vizitați repere istorice din Praia

 

 

O vedere aeriană spre Paia, Capul Verde.

Orașul Praia situat pe insula Santiago este un important centru turistic din Capul Verde. Praia găzduiește câteva repere istorice, inclusiv muzee și clădiri de arhitectură tradițională. Unele dintre cele mai vechi clădiri, cum ar fi cazarma Jaime Mota din 1826 și palatul prezidențial se află în oraș. Alte peisaje istorice includ Piața Albuquerque, monumentul lui Diogo Gomes, Muzeul Etnografic. Deoarece orașul este capitala Capului Verde, el servește și ca biroul unor birouri guvernamentale.

5. Magazin pentru suveniruri în Sal Rei

Ce este o vacanta fara suveniruri? Sal Rei, situat pe insula Boa Vista, este un centru comercial unic, în special pentru meșteșuguri și lucrări de artă realizate local. În timp ce explorați minunile, atracțiile și sunetele insulei, opriți-vă de unul dintre numeroasele magazine de suveniruri din Sal Rei și ridicați niște memorabilii. Cu o cultură artistică și artizanală profund setată în Capul Verde, turistii sunt asigurați de obiecte originale originale, inclusiv bijuterii de corali, pălării de paie și alte meșteșuguri realizate din materiale disponibile local, inclusiv lemn.

4. Experiența viata de noapte în Mindelo

Mindelo este un oraș vibrant cu o cultură de noapte la fel de vibrantă. Turiștii se pot bucura de această parte a vieții de noapte din Capul Verde, vizitând unul dintre numeroasele cluburi de noapte și locuri de divertisment din oraș. Turiștii au o varietate de activități de noapte pentru a alege, inclusiv tururi de mers pe jos în jurul orașului, mese delicioase însoțite de muzică excelentă în numeroasele restaurante sau relaxarea muzicii cu băuturi în cluburile de noapte și baruri. În timp ce turiștii se pot bucura de viața de noapte din oraș în orice zi, weekend-urile sunt cele mai vibrante cu activitate. Mindelo este capitala culturală a Capului Verde și oferă turiștilor șansa de a face parte din numeroasele festivități de noapte, cum ar fi concertele de jazz și muzica tradițională.

3. Relaxați-vă în Ribeira Grande

Odată ce v-ați purtat cu sporturile acvatice din Santa Maria și plajele insulei Sal, orașul Ribeira Grande oferă un loc unic de odihnă, cu numeroase restaurante, cluburi, baruri și pensiuni. Situat în Valea Ribeira, Ribeira Grande oferă un mediu natural și relaxat încoronat de izvoarele termale. Pentru turistii care iubesc natura, plimbarile de-a lungul strazilor si ale cartierelor orasului se bucura de peisajul imprejurimilor si proprietatile arhitecturale unice ale orasului sunt o modalitate sigura de a va relaxa si de a reflecta. Alte activități de relaxare din oraș includ cumpărături pe piețe pentru o varietate de articole.

2. Participați la activitățile de la Watersports în Santa Maria

O parte din experiența insulei Sal include vizitarea plajei Santa Maria, cea mai mare pe insulă. Plaja este una dintre cele mai vibrante din țară, care, în ciuda popularității sale, nu își pierde niciodată unicitatea. În timp ce vă bucurați de soarele și nisipul insulei Sal, faceți activități sportive de apă, cum ar fi surfing, snorkeling, scufundări la mare adâncime, caiac și pescuit. Pentru scafandrii îndrăzneți și mai experimentați, apele din Santa Maria oferă cel mai bun teren pentru aventurile de mare adâncime cu scafandri care pot întâlni animale de mare adâncime, cum ar fi țestoase, balene și rechini.

1. Sorbiți în soare și nisipul insulei Sal

 

 

O vedere aeriană spre Sal, Capul Verde.

Insula Sal este una dintre cele mai însorite zone din Capul Verde, cu plaje cu nisip alb pentru o experiență de plajă. În ciuda condițiilor aride, insula este înzestrată cu plaje lungi și stațiuni minunate. Plaja Santa Maria este una dintre cele mai frumoase plaje din insulă pentru a petrece o zi în jur. Mersul pe plaje, angajarea în sporturi de plajă, cum ar fi fotbalul și voleiul, și joacă cu nisipul este o activitate explorativă pentru turiști să se angajeze în timp ce se duc în același timp cu picături răcoritoare în apele oceanelor. Călăria de-a lungul plajei seara va croi experiența de plajă, pe măsură ce vă bucurați de soarele care apune. Insula Sal este o destinație turistică pe tot parcursul anului, cu un soare prezent pe tot parcursul anului.

vezi mai mult

width: 100%, height:1px
width: 100%, height:1px
width: 100%, height:1px

Alegem împreună destinația ideală

New office address

 Bulevardul Pipera, Voluntari 077190, Ilfov

0735 084 150; 0726 272 968;

office@vacanteluxury.ro;

Alegem împreună destinația ideală