Egipt
width: 100%, height:1px
10 Atracții turistice de top în Egipt

Acasă al vechilor faraoni, Egiptul este o destinație orbitoare a templelor și mormintelor care umblă toți cei care vizitează. Nu toate comorile istorice, totuși. Cu numeroase locuri de deșert, scufundări superbe și faimosul râu Nil, există ceva pentru toată lumea aici. Iubitorii de plajă se îndreaptă spre Sinai pentru a savura soarele, în timp ce fanii arheologiei vor avea o zi de câmp în Luxor. Cairo este megalopolisul care nu poate fi bătut pentru slickers oraș, în timp ce oaza Siwa și orașul de sud Aswan oferă o bucată de ritm lent al țării. Egiptul are atât de mult pentru călătorii să vadă și să facă; este o țară perfectă pentru un amestec de activități care combină cultura, aventura și relaxarea.

1 Piramidele din Giza

Ultimii supraviețuitori ai celor Șapte Minuni ale Lumii Antice, Piramidele din Giza sunt unul dintre cele mai recunoscute repere ale lumii. Construite ca morminte pentru fani puternici și păzită de enigmatică Sfinx, Complexul de piramide din Giza a înmormântat călătorii de-a lungul veacurilor și a avut arheologi (și un câțiva teoreticieni de conspirație echivoc) scărpindu-și capul cu privire la modul în care au fost construite de-a lungul secolelor. Astăzi, aceste memorii megalitice către regii moarte sunt încă o minune pe măsură ce au fost vreodată. Un punct de incontestabil al oricărei excursii în Egipt, piramidele Gizei nu trebuie ratate.

2 Templul Luxor din Karnak și Valea Regilor

Familiată pentru Valea RegilorTemplul Karnak, si Memorialul Templului lui Hatshepsut, orașul din Nilul Luxor din Egiptul de Sus are o mulțime de atracții turistice. Aceasta este vechea Thebes, putere de bază a noilor regii faraonilor, și acasă la mai multe atracții decât cele mai multe pot vedea la o vizită. In timp ce East Bank brims cu acțiune vibrantă souk, mai liniștită malul de vest găzduiește un pachet de morminte și temple, care a fost numit cel mai mare muzeu în aer liber din lume. Petreceți câteva zile aici explorând arta de zid colorată a mormintelor și priviți cu uimire la coloanele colosale din temple și veți vedea de ce Luxor continuă să fascineze istorici și arheologi.

 

3 Islamic Cairo

 

 

vezi mai mult

width: 100%, height:1px
20px
width: 100%, height:1px
width: 100%, height:1px
20px
Circuite cu avionul

Egipt

20px
width: 100%, height:1px

Alegem împreună destinația ideală

New office address

 Bulevardul Pipera, Voluntari 077190, Ilfov

0735 084 150; 0726 272 968;

office@vacanteluxury.ro;

Alegem împreună destinația ideală