20px
Vacanta Antalya
Oferta Early Booking Vara 2022
from 1500
Offer expires in
00 : 00 : 00 : 00
zile ore minute secunde

Atracții și obiective turistice în Antalya de neratat

Dacă îți dorești să petreci următoarea ta vacanță în Antalya, această oază de relaxare de pe teritoriul Turciei reprezintă locul ideal pentru întreaga ta familie.

Dacă planuiesti o vacanță în Antalya, una dintre cele mai vizitate regiuni de pe întreg cuprinsul Turciei, vremea ține cu tine pe tot parcursul anului. Clima mediteraneană specifică Antalyei este caracterizată de veri fierbinți și ierni calde, însoțite de ploi.

De ce ai alege o vacanta in zona Antalya? Principalele motive pentru a merge in aceasta parte a Turciei

Zona Antalya este in general cunoscuta ca fiind foarte potrivita pentru turistii care isi fac vacantele alaturi de copii, prin urmare, vei gasi foarte multe argumente pro in acest sens. Cu toate acestea, fiecare statiune din aceasta zona are propriile particularitati, iar cea mai frumoasa statiune din Antalya va fi aceea care se va potrivi perfect cerintelor si asteptarilor tale.

  • poate fi locul perfect de vacanta pentru familiilor cu copii, pentru ca majoritatea spatiilor de cazare sunt resorturi cu foarte multe facilitati si animatie specifica.
  • in Antalya gasesti servicii la un nivel inalt, destinatia fiid foarte apreciata pentru acest lucru
  • aproximativ 90% dintre resorturi au plaja proprie, cu sezlonguri gratuite, asa ca daca esti fan plaje private, fara aglomeratie, e posibil ca aceasta zona sa ti se potriveasca perfect
  • ai si statiuni cu un raport calitate/pret  bun, cum ar fi Kemer, SIde si Alanya
  • fiind o zona foarte calduroasa pe timp de vara si cu un sezon cald care se intinde pe o perioada mult mai extinsa, iti poti petrece vacantele aici fara probleme chiar si in lunile mai sau octombrie – perioade in care vei gasi si preturi mai mici. Asadar, nu esti limitat strict la perioada verii pentru a-ti petrece un concediu in Antalya

Hai cu noi in Vacanta! Indeplinim toate dorintele!