Rezervă acum! Descoperă destinații de vis

Alege tema vacantei

×

Alege localitatea de plecare

×

Alege tara de destinatie

×

Alege luna de plecare

×
width: 100%, height:1px
Ce putem face în Republica Dominicană?
Snorkeling alaturi de balene cu cocoasa

detalii

Snorkeling alaturi de balene cu cocoasa

Din ianuarie pana in aprilie, nord-estul statiunii Samaná devine o “supa de balene”. Mii de balene cu cocoasa, balene pilot si delfini se zbenguie in apele Oceanului Atlantic, starnindu-ne atentia prin sunetele melodioase pe care le emit. Excursiile cu barca – cele mai bune fiind tururile insotite de biologi marini si de hidrofoane de detectare a cantecelor – sunt cea mai buna varianta de a intra in lumea acestor minunate mamifere. Unele dintre aceste excursii ofera posibilitatea doritorilor sa intre in apa, alaturi de balene, pentru o experienta de neuitat.

Manastirea San Francisco

detalii

Manastirea San Francisco

Esti liber sa te ratacesti in orice moment printre ruinele acestei manastiri impresionante, ridicata la inceputul secolului al XVI-lea in Zona Colonial din Santo Domingo. Dar cel mai bine ar fi sa faci acest lucru intr-o seara de duminica, atunci cand pietrele vechi ale manastirii rezoneaza cu muzica merengue a trupei Grupo Bonyé. Spectacolul incepe, de regula, la 17:30 si dureaza pana la 22:00.

Natura Cabana

detalii

Natura Cabana

Bungalourile de stuf de la Natura Cabana, situata la malul marii, intre plantatiile de palmieri si de migdali, ofera un sejur racoritor, la propriu, clientilor sai. Aici nu este nevoie de aparate de aer conditionat; adierea Caraibelor strapunde verandele si obloanele, creand o atmosfera relaxanta. Fiecare bungalou este construit din materiale locale si este mobilat cu piese din bambus. Mai mult decat atat, perdelele de la dus sunt cusute din scoici de mare, iar restaurantul in aer liber isi rasfata clientii doar cu preparate proaspete din fructe de mare (inclusiv Ceviche), peste, si fructe exotice.

Laguna Oviedo

detalii

Laguna Oviedo

In timp ce majoritatea turistilor se inghesuie pe plajele exotice ale Atlanticului, apele cele mai interesante, cu cele mai vibrante culori si cu cele mai fascinante animale, se gasesc, fara indoiala, la Laguna Oviedo. Pelicanii, berzele, iguanele supradimensionate, lopatarii si pasarile flamingo se numara printre cele mai uimitoare vietati care traiesc in jurul apelor foarte sarate ale acestei lagune. Un tur cu barca este cel mai bun mod de a explora frumusetile lagunei Oviedo.

Pico Duarte

detalii

Pico Duarte

Niciun pasionat de drumetii montane nu poate rezista ispitei de a escalada cel mai mare varf montan din Caraibe. Inalt de 3098 de metri, Pico Duarte te provoaca la o calatorie grea, uneori ploioasa, alteori prea calduroasa, dar in cele din urma spectaculoasa. Calatoria se face, de regula, cu un ghid si cu catar, dureaza in jur de 2-3 zile si te conduce prin paduri de pin, vai luxuriante si rauri repezi. In varf, te intampina bustul de bronz al lui Juan Pablo Duarte – unul dintre parintii fondatori ai tarii.

El Monte Azul

detalii

El Monte Azul

Daca esti un gurmand, nu ai voie sa ratezi o masa la celebrul restaurant El Monte Azul, care isi rasfata clientii cu fel si fel de preparate culinare frantuzesti, thailandeze si locale. De incercat sunt tartarul de ton, friptura cu piper, phad tai si placinta cu mere cu ciocolata fondue. Dar mai delicioasa decat aceste preparate culinare exceptionale este, insa, privelistea. Cocotat pe un deal deasupra de Las Galeras, acest restaurant, al carui acoperis este alcatuit in mod traditional din paie, ofera o vedere de 360 de grade a vaii. Punctele de atractie ale privelistii de aici sunt muntii si Golful Rincon, de unde adesea se pot vedea balene!

Windsurf in Cabarete

detalii

Windsurf in Cabarete

Nu poti veni in dinamicul Cabarete pentru cautarea solitudinii. Vii aici pentru vant, pentru sporturi de apa si pentru distractie. Gratie unui recif situat in partea opusa vantului, apa din Cabarete este in permanenta protejata de valuri mari si de curenti puternici. Rezultatul: o intindere vasta de ape nemiscate, de mici adancime. Dimineata, atunci cand briza este usoara, este perfecta pentru amatorii de windsurf. Dupa-amiaza, insa, apa “prinde curaj” si devine un loc ideal pentru expertii in windsurf si surf

Diferite sporturi de apa in Las Tarrenas

detalii

Diferite sporturi de apa in Las Tarrenas

Daca nu te simti prea descurajat de sporturile care sfideaza moartea si vrei sa iti condimentezi concediul in Republica Dominicana cu ceva de care nu poti avea parte oriunde, atunci trebuie sa incerci boogie board, surf, windsurf sau kitesurf in Las Tarrenas. Clubul Canal Kite ofera lectii si inchirieri ce variaza de la 40 de dolari pentru o navigare de doua ore la 200 de dolari pentru o lectie de kitesurfing de 6 ore (scump, dar minunat)!

La final de zi, daca iti doresti sa experimentezi in apropiere o plaja mai linistita si mai putin aglomerata, incearca Playa Limon (la est de Las Tarrenas) sau Playa Bonita (la vest de Las Tarrenas). Playa Limon are o cascada frumoasa si o laguna gigantica, care merita atentie

width: 100%, height:1px
10 lucruri pe care probabil nu le știaiți despre Republica Dominicană
  1. Mix cultural, arhitectural și gastronomic

Tribul ”taino” a populat aceste locuri, încă din sec. VII, fiind descoperiți de europeni la sfârșitul secolului al XV-lea. Republica Dominicană a fost printre primele zone colonizate de pe teritoriul latino -american.

Bartolomeu Columb, fratele lui Cristofor Columb, a fondat orasul Santo Domingo, când spaniolii s-au stabilit peinsulă pentru a lansa viitoare atacuri asupra Americii. Astfel a rezultat un mix cultural, arhitectural și gastronomic între vechii băștinași taino, africanii, folosiți ca și sclavi și coloniștii spanioli.

Această insulă a fost numită după descoperire, de către Cristofor Columb, ”La Española”, sau Mica Spanie, fiind declarat cel mai frumos pământ din Lumea Nouă.

  1. Țara a fost cunoscută până la independența definitivă, ca Santo Domingo

În 1496, spaniolii întemeiază „Nueva Isabela”, numit mai târziu Santo Domingo, care a dat și denumirea zonei o lungă perioadă de timp. Santo Domingo, care este de fapt capitala Dominicanei, este cea mai veche localitate din emisfera vestică, fiind fondată de europeni în secolul al XV-lea.

Orașul este considerat și Prima Capitală Ameriană, datorită faptului că acolo a fost construită prima catedrală, prima universitate și primul spital din toat continentul American.

  1. Dominicanii au luptat în trei mișcari de independență

În 1697 insula este împărţită între Franţa şi Spania, iar în 1795 întreg teritoriul său devine posesiune franceză. În 1821, când Jose Nunez de Caceres, fost guvernator al coloniei, i-a declarat prima independență, libertatea nu a durat mai mult de două luni. În februarie 1822, teritoriul său este anexat forțat la Haiti.

În 1844 după Războiul Dominican pentru Independenţă, împotriva dominaţiei haitiene, insula se împarte în cele două state, dar partea dominicană ajunge iar sub dominaţia colonială spaniolă, până în anul 1865 când, prin ”Războiului dominican pentru Restaurarea Independenţei”, dominicanii îşi câştigă dreptul la autodeterminare.

Ajung să fie ocupați de Statele Unite ale Americii în 1916, până în 1924. În 1930 după o lovitură de stat se instaurează un regim dictatorial. Abia în 1978 Republica Dominicană a trecut la un regim democratic și alegeri libere.

  1. A devenit una din cele mai populare destinații de vacanță din Caraibe

Dominicana a ajuns una dintre cele mai populare destinații turistice din Caraibe, turismul fiind un pilon de bază al țării. Are o populație de 10.499.707 locuitori, care anual primesc în vizită peste 6 milioane de turiști. Zona Dominicanei este, din punct de vedere geografic, diversificată, având de la peisaje montane uimitoare, până la lăstărișuri în deșert și sutele de kilometri de coastă, care au plaje minunate cu nisip alb, situate la umbra palmierilor.

  1. Cele mai interesante locuri de vizitat

Cele mai interesante locuri de vizitat în cadrul unui sejur in Republica Dominicana, excluzând capitala Santo Domingo, ar fi Altos de Chavo și insula Saona. Altos de Chavon este un sat medieval mediteraneean, construit de un milionar american pentru fiica lui, prin anii 70. O să vedeți un amfiteatru în aer liber, o bisericuță minunată și o zonă care merită să vă încâne privirile.

Insula Saona este o perlă, un loc care pare ireal, un paradis în care trăiesc în habitatul lor natural sute de specii de animale. Se pot observa mai multe specii de broaște țestoase, păsări, reptile, dar și delfini și alte specii marine.

Totodată, În Golful Samana se pot urmări an de an balenele cu cocoașă, între lunile decembrie și martie, deoarece vin pentru împerechere.

  1. Cele mai înalte cote ale Cordillera Central se găsesc în masivele Pico Duarte și Valle Nuevo

Pico Duarte este cel mai înalt vârf din Republica Dominicana și din Caraibe, cu o înălțime de 3.098 metri. Acest munte conferă Hispaniolei locul 16 în topul celor mai înalte vârfuri montane insulare din lume.

Vârful a fost numit Pico Duarte, în onoarea lui Juan Pablo Duarte, unul dintre părinții fondatori ai Republicii Dominicane. În vărful muntelui este un bust de bronz orientat spre est al lui Duarte, deasupra unui piedestal de piatră, lângă un stâlp care arborează steagul dominican și o cruce.

  1. Republica Dominicana este singura țară din lume care are imaginea Bibliei pe steag, iar în imnul național nu e menționată nici capitala, nici numele țării

Dominicanii sunt foarte primitori, deschiși și vei remarca rapid că se mândresc cu locurile lor, cu țara, cu steagul, pe care nu ratează să îl afișeze cu orice ocazie. Steagul dominican are o cruce mare, albă, care îl împarte în patru părți egale, de culoare roșie și albastră.

Un alt fapt interesant este lipsa din imnul național a mențiunii ”Republica Dominicana” și ”Santo Domingo”, în versuri nu apar denumirile țării sau capitalei, dar în schimb este prezent un termen ce deriva din limba indienilor taino ”Quisqueyanos”, care se traduce prin ”mama tuturor ținuturilor”.

  1. Sportul national al Republicii Dominicane este baseball-ul

Juan Marichal, Pedro Martinez si Sammy Sosa, mari jucători de baseball ai lumii, sunt dominicani. În Republica Dominicană baseballul e sport național. După Statele Unite, Republica Dominicană are al doilea cel mai mare număr de jucători de baseball din Liga majoră de Baseball.

Acest sport a ajuns la dominicani când Corpul de Marină al Statelor Unite a ocupat insula, în perioada 1916-1924. Între anii 1907-1920, baseball-ul a fost jucat în Republica Dominicană pentru distracție și socializare, de „dragostea jocului”, dar prin 1921 echipele au început să strângă bani de la spectatori și jocul de campionat din acel an a adus peste 7.000 de dolari.

Un punct culminant din Clasamentul mondial de baseball a fost când Republica Dominicana a jucat în Statele Unite și a câștigat 7 la 5 în fața unui record de 37.446 de fani la Parcul Marlins în Miami, în anul 2017.

  1. Republica Dominicană este renumită pentru rom, trabucuri și cafea

Republica Dominicană este renumită și recunoscută pe plan mondial pentru producția de rom, băutură distilată aromată din melasă. Aici o să găsiți rom de cea mai înaltă calitate, inclusiv la magazinele cu produse locale. Specificul romului ţine de ingredientele folosite, de tehnica de distilare şi de durata de învechire, fiind o bază pentru o varietate de cocktailuri.

Cafeaua din Caraibe te duce cu gândul la plajele exotice, așa că nu ezita să faci cumpărături, o să găsești o cafea de lux în magazine și piețe. Cafeaua din Republica Dominicană este renumită la nivel mondial pentru calitatea sa, având o aciditate mai mare decât cea a cafelelor din zonele vecine.

Țigările din foi sau trabucurile sunt de asemenea de calitate în Dominicană. Trabucurile dominicane sunt apreciate de către fumători pentru aroma și gustul lor distinctiv și concurează cu brio cu trabucurile cubaneze.

  1. Peste 200 de plaje

Republica Dominicană este renumită în rândul destinațiilor caribiene de vacanță pentru plajele sale. Statul insular are peste 1200 de kilometri de litoral, cu peste 200 de plaje, printre care Bavaro Beach din Punta Cana sau Playa Dorada din Puerto Plata.

vezi mai mult

  • Andreea Șăineanu
    Recomand. Am mers în Republica Dominicană cu această agenție, ne-au oferit o vacanță de vis! Le mulțumim!
  • Cosmin Edeleanu
    Deși a fost o perioadă dificilă atât pentru a călătorii cât și pentru agențiile de turism, însă cu ajutorul și implicarea reprezentantului Luxury Travel am reușit să ne vedem visul de a vizita Republica Dominicana. Recomand cu drag Luxury Travel LTD, totul este foarte bine organizat și am rămas surprinsă de profesionalismul de care au dat dovadă! Va mulțumim pentru toată implicarea și cu siguranța vom apela in continuare la serviciile Dvs.
  • Maria Badea
    Cea mai serioasă agenție, mereu în ajutorul nostru și mereu atent la cerințele noastre! Republica Dominicană este destinația mea favorită de a petrece o vacanță. Vă mulțumim și recomand cu toată încrederea!
width: 100%, height:1px

Care sunt conditiile de calatorie in 2022?

Pentru calatoria din Romania spre Republica Dominicana (informatie valabila la data de 08.12.2021):

 

ATENTIE! La imbarcarea in aeronava dar si la intrarea in Republica Dominicana pasagerii sunt obligati sa prezinte CERTIFICATUL VERDE care atesta una dintre urmatoarele optiuni:

Vaccinarea cu schema completă împotriva COVID (sunt acceptate doar vaccinurile cu 2 doze) 

        sau

test negativ PCR realizat cu 72 de ore înainte de intrarea în Republica Dominicana

 

Toti turistii care calatoresc in Republica Dominicana trebuie sa completeze OBLIGATORIU un formular la urmatoarea pagina de internet: https://eticket.migracion.gob.do/ anterior trecerii prin zona de control pentru migrația pasagerilor. Pasagerii trebuie să completeze un formular pentru sosire și altul pentru plecare, iar sistemul va genera două coduri QR.

Pagina de internet https://viajerodigital.mitur.gob.do/ conține informații detaliate despre modalitatea in care trebuie completat formularul, in limbile engleza si spaniola.

 

În aeroport se va efectua un test rapid aleatoriu unui procent din pasageri și tuturor celor care prezintă simptome la sosire. Pasagerii cu vârsta sub cinci ani și membrii echipajului sunt exceptați de la această procedură. Pasagerii care prezintă un certificat de vaccinare lcu cel puțin 3 săptămâni de la efectuarea ultimei doze sau un test PCR negativ efectuat cu 72 de ore înainte de sosirea în Republica Dominicană vor fi exceptați de la efectuarea testului aleatoriu. De asemenea, toți pasagerii vor trebui să efectueze o verificare a temperaturii. Pasagerii care prezintă simptome sau ale căror rezultate ale testelor sunt pozitive vor fi izolați și vizitați în locații autorizate.

 

Aeroporturile dominicane dispun de acces gratuit la internet, astfel încât pasagerii care nu au completat formularul înainte de zbor pot efectua această operațiune în aeroport. Pentru a economisi timp la sosire si pentru a evita pierderea transferului sau chiar a zborului de retur, recomandam  completarea formularului cu 72 de ore înainte de călătorie, imprimarea sau efectuarea unei capturi de ecran a codului QR, care va fi prezentat la punctul de trecere a frontierei. În prezent, pagina de internet https://eticket.migracion.gob.do/ prezintă unele dificultăți tehnice la completarea formularelor folosind dispozitive Apple (smartphone-uri și tablete) și motoarele de căutare Safari și Internet Explorer, printre altele. Autoritățile dominicane lucrează constant pentru a îmbunătăți sistemul. La acest moment, se recomandă ca pasagerii cu dispozitive Apple să completeze formularul folosind un computer și un alt browser, spre exemplu Google Chrome. Pentru mai multe informații, inclusiv un video cu instrucțiuni de completare, se recomandă consultarea paginii de internet: https://viajerodigital.mitur.gob.do/.

 

Cetatenii romani NU au nevoie de viza pentru intrarea in Republica Dominicana insa trebuie sa detina un card turistic. Acesta se obtine la punctele de trecere a frontierei (cost 10 USD) avand valabilitate 30 zile.

 

Se impune obligativitatea purtarii mastii de protectie (mastile acceptate sunt cele chirurgicale, de unica folosinta) atat in aeroporturi, pe durata zborului, cat si in timpul transferului spre hoteluri. Va rugam sa aveti la Dvs masti de rezerva si dezinfectant. Mastile nonmedicale fabricate din materiale textile sau alte tipuri de masti nu vor fi acceptate la bord. Vizoarele de protectie, mastile cu valva si mastile FFP2 nu vor putea fi purtate in timpul zborului.

 

 

Pentru calatoria din Republica Dominicana spre Romania (informatie valabila de la data de 08.12.2021):

PERSOANELE CARE SOSESC IN ROMANIA DIN STATE NON U.E.

 

Persoanele vaccinate sau trecute prin boala in ultimele 180 de zile care prezinta test PCR negativ, nu mai vechi de 48 de ore anterior imbarcarii pe zborul spre Romania, sunt exceptate de la carantina. In cazul in care acestia nu prezinta testul PCR intra automat in carantina la sosirea in tara pentru 14 zile. 

 

Persoanele nevaccinate si cele netrecute prin boala in ultimele 180 de zile vor intra automat in carantina la returul in tara.

Daca prezinta PCR negativ, nu mai vechi de 48 de ore anterior imbarcarii pe zborul spre Romania perioada de carantinare va fi de 10 zile.

Daca nu prezinta test PCR perioada de carantinare va fi de 14 zile. 

 

Exceptii importante de la carantinare (valabile atat pentru state UE cat si pentru NON UE):

copiii cu varsta mai mica sau egala de 12 ani

copiii cu varsta mai mare de 12 ani si mai mica de 16 ani, daca prezinta rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2, efectuat inaintea imbarcarii cu cel mult 48 de ore (state NON UE)

persoanele nevaccinate ori persoanele care nu au fost confirmate pozitiv pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2 in ultimele 180 de zile anterioare intrarii in tara, care raman pe teritoriul national pentru o perioada mai mica de 3 zile (72 de ore) daca prezinta rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infectia cu virusul SARSCoV-2, efectuat cu cel mult 48 de ore inaintea imbarcarii

persoanele aflate in tranzit, daca parasesc Romania in cel mult 24 de ore de la intrarea pe teritoriul tarii

elevii/studentii, cetateni romani sau cetatenii cu domiciliul sau resedinta in afara Romaniei, care frecventeaza cursurile unor institutii de invatamant din Romania sau din afara tarii, fac naveta zilnic catre acestea si prezinta documente doveditoare, sau care au de sustinut examene de admitere ori pentru finalizarea studiilor sau care incep studiile in unitati/institutii de invatamant de pe teritoriul tarii ori se deplaseaza pentru activitati legate de inceperea, organizarea, frecventarea sau finalizarea studiilor, precum si insotitorii acestora in situatia in care sunt minori

Pentru toti turistii care vor avea nevoie de testare PCR la destinatie, Paralela 45 impreuna cu partenerii sai locali va inlesni procesul de testare. Costurile aproximative ale testarilor la acest moment sunt cca 60-70 usd/persoana:

Care sunt regulile de intrare in Romania?

In contextul noilor schimbari survenite pe fondul raspandirii noii tulpini “Omicron” a virusului Covid-19, in incercarea de a incetini raspandirea acestuia, oficialitatile romane au pregatit un nou set de reguli cu privire la intrarea pe teritoriul tarii noastre, atat pentru cetatenii romani, cat si pentru cei straini. Acestea vor fi valabile pe o perioada limitata, intrand in vigoare la data de 10.12.2021 (vineri) si pana pe 08.01.2022.

 

De retinut:

 

- Statele UE sunt clasificate in continuare in baza listei semafor (verde, galben, rosu)

 

- Statele NON-UE (terte) vor fi judecate ca un tot unitar, fara sa mai conteze statutul lor epidemiologic.

 

- Guvernul nostru doreste sa implementeze cat mai mult posibil, nu sa oblige, testarea inaintea intrarii in Romania.

 

- Testarea va fi exclusiv sub forma PCR. Nu se accepta testele antigen, rapide, etc.

 

 

 

PERSOANELE CARE SOSESC IN ROMANIA DIN STATE MEMBRE U.E.

 

- Persoanele vaccinate sau trecute prin boala in ultimele 180 de zile, care vin din tari “verzi, galbene si rosii” si care prezinta certificatul verde ce atesta vaccinarea sau trecerea prin boala sunt exceptate de la carantina. In cazul in care acestia nu prezinta certificatul verde intra automat in carantina la sosirea in tara pentru 14 zile. 

 

- Persoanele nevaccinate si cele netrecute prin boala in ultimele 180 de zile:

 

- Daca vin din state “verzi si galbene” si prezinta PCR negativ nu mai vechi de 72 de ore sunt exceptate de la carantina. Daca nu prezinta testul PCR negativ vor intra automat in carantina 14 zile

 

- Daca vin din tari “rosii” vor intra automat in carantina 14 zile. Daca vor prezenta un test pcr negativ, nu mai vechi de 72 de ore vor reduce perioada de carantina la 10 zile.  

 

 

 

PERSOANELE CARE SOSESC IN ROMANIA DIN STATE NON U.E.

 

Persoanele vaccinate sau trecute prin boala in ultimele 180 de zile care prezinta test PCR negativ, nu mai vechi de 48 de ore anterior imbarcarii pe zborul spre Romania, sunt exceptate de la carantina. In cazul in care acestia nu prezinta testul PCR intra automat in carantina la sosirea in tara pentru 14 zile. 

 

 Persoanele nevaccinate si cele netrecute prin boala in ultimele 180 de zile vor intra automat in carantina la returul in tara.

 

- Daca prezinta PCR negativ, nu mai vechi de 48 de ore anterior imbarcarii pe zborul spre Romania perioada de carantinare va fi de 10 zile.

 

- Daca nu prezinta test PCR perioada de carantinare va fi de 14 zile. 

 

 

 

Exceptii importante de la carantinare (valabile atat pentru state UE cat si pentru NON UE):

 

- copiii cu vârsta mai mică sau egală de 12 ani

 

- copiii cu vârsta mai mare de 12 ani și mai mică de 16 ani, dacă prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, efectuat inaintea imbarcarii cu cel mult 48 de ore (state NON UE) sau 72 ore (state UE)

 

- persoanele nevaccinate ori persoanele care nu au fost confirmate pozitiv pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 în ultimele 180 de zile anterioare intrării în țară, care rămân pe teritoriul național pentru o perioadă mai mică de 3 zile (72 de ore) dacă prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARSCoV-2, efectuat cu cel mult 48 de ore înaintea îmbarcării

 

- persoanele aflate în tranzit, dacă părăsesc România în cel mult 24 de ore de la intrarea pe teritoriul tării

 

- elevii/studenții, cetățeni români sau cetățenii cu domiciliul sau reședința în afara României, care frecventează cursurile unor instituții de învățământ din România sau din afara țării, fac naveta zilnic către acestea și prezintă documente doveditoare, sau care au de susținut examene de admitere ori pentru finalizarea studiilor sau care încep studiile în unități/instituții de învățământ de pe teritoriul țării ori se deplasează pentru activități legate de începerea, organizarea, frecventarea sau finalizarea studiilor, precum și însoțitorii acestora în situația în care sunt minori.

 

Cum se face rezervarea?

Rezervarea - vanzarea biletelor de avion se face in urmatoarele conditii:

REZERVARI DE LOCURI

Rezervarile de locuri pentru zboruri se fac cu ajutorul sistemelor internationale computerizate de rezervari, care permit accesul agentiei la baza de date a companiei si rezervarea efectiva a locurilor pentru o anumita cursa in favoarea potentialilor pasageri.

Rezervarile sunt gratuite si se fac inaintea datei de plecare.

Odata cu efectuarea rezervarii, pasagerul va primi de la agentie informatii referitoare la pretul zborului (valabil la data rezervarii), precum si informatiile referitoare la conditii, restrictii si reguli aplicabile biletului de avion ce poate fi cumparat in baza respectivei rezervari.

Toate conditiile, regulile si restrictiile aplicabile unui bilet de avion sunt cele dictate de compania aeriana precum si de alti factori (de ex. obligatia detinerii vizei), independenti de vointa agentiei. Aceste reguli, precum si pretul biletului de avion se pot modifica, prin vointa celor ce le-au impus, pana in momentul cumpararii efective a biletului, fara ca agentia sa poata fi facuta in vreun fel raspunzatoare.

Alegem împreună destinația ideală

New office address

 Bulevardul Pipera, Voluntari 077190, Ilfov

0735 084 150; 0726 272 968;

office@vacanteluxury.ro;

Alegem împreună destinația ideală