Seychelles
width: 100%, height:1px
Cele 16 atracții turistice de top din Seychelles

1 Anse Intendance, Mahé

Anse Intendance, Mahé

Una dintre cele mai frumoase plaje ale lui Mahé, această creastă mică și retrasă de nisip de pe coasta de sud a insulei este un loc favorit de navigare, datorită umflaturilor sale frecvente și valurilor sălbatice. Lipsa unui recif de protecție face ca înotul să devină puțin dur când loviturile de suflare aruncă dinspre sud-est, însă sunbathers, beachcombers și fotografi se vor bucura de această palpitură pitorească, în palmă, în orice moment al anului. Turtle cuibărește de-a lungul țărmurilor subțiri.

Cazare: În cazul în care să stați în Seychelles

2 Anse Lazio, Praslin

Anse Lazio, Praslin

Pe malul nordic al insulei Praslin, Anse Lazio (Golful Chevalier) este una dintre cele mai pitorești plaje ale insulei. Trebuie să urci pe un deal pentru a accesa plaja, dar merită efortul. Flancată de bolovani de granit rotunzi, această lungă întindere de nisip blond moale se îmbină cu apele cristaline în nuanțe de vis albastru. Copaci Takamaka și palmieri de nucă de cocos fragmente de plajă care oferă patch-uri de umbră pentru relaxare, iar baietilor foame se pot alimenta la restaurante pe ambele capete ale plajei. Cel mai bun timp pentru a vizita este în dimineața devreme sau după-amiaza târziu, când majoritatea autobuzelor de turism au plecat.

 

Cazare: În cazul în care să stați lângă Anse Lazio

3 Baie Lazare, Mahé

Baie Lazare, Mahé

Satul destul de frumos, Baie Lazare pe Mahé, a fost numit după exploratorul francez Lazare Picault din secolul al XVIII-lea, care a aterizat aici, când guvernul francez ia trimis să exploreze insulele. Una dintre atracțiile turistice principale ale zonei este neo-goticul Biserica Baie Lazare, dedicat Sfântului Francisc de Assisi, care oferă o vedere panoramică a zonei. Plajele uimitoare din Anse Soleil și Petite Anse sunt preferate, cu apa lor de azur izbitoare și nisip alb orbitor.

Locul de amplasare: Mahé

Cazare: În cazul în care să stați lângă Baie Lazare

4 Insula La Digue

Insula La Digue

Cea de-a patra cea mai mare insulă din arhipelag, La Digue, este un refugiu pentru iubitorii de natură și cei care caută o privire la viața tradițională a insulei; bicicletele și oxcarturile sunt moduri populare de transport. Nivelele uimitoare de nisip alb și granița de stâncă de granit se află la marginea coastei, iar cunoscătorii de plajă vor găsi una dintre cele mai pitorești zone de nisip și mare ale planetei, Anse Sursa D'Argent. Trebuie să plătiți pentru a accesa plaja din apropiere L'Union Estate, unde admiterea dvs. include un tur prin această fabrică veche de copra și plantație de vanilie. O altă atracție turistică este Rezervația naturală Veuve, acasă la flycatcher paradis negru pe cale de dispariție, numit și "văduva" din cauza penei de coadă neagră. Scufundările și alpinismul sunt, de asemenea, lucruri populare de făcut pe insulă, iar excursionistii se vor bucura La Pass la Grand Anse Trail, care trec peste casele coloniale franceze, prin păduri și zone de mlaștină, până la minunate Plaja Grand Anse.

Cazare: Unde să stați pe Insula La Digue

5 Excursie pe insula Curieuse

 

Excursie pe insula Curieuse

Odată cunoscută sub numele de Île Rouge, datorită pământului său roșcat, insula Curieuse se află acum la un program de reproducere pentru țestoase uriașe, care se deplasau liber în jurul golfurilor nisipoase. Curieuse este singurul loc în afară de Praslin, unde palma de coco de mer crește natural. Insula a fost, de asemenea, odată o colonie de leproși și puteți explora ruinele leprosariului de pe țărmul sudic, precum și casa doctorului, un monument național păstrat. Cea mai mare parte a insulei este acoperită cu copaci takamaka și casuarina, care umbrește plajele cu nisip alb. Insula Curieuse este accesibilă cu excursii cu barca de pe insula Praslin.

6 Parcul Național Morne Seychellois

Parcul Național Morne Seychellois David Stanley / photo modificat

Cel mai mare parc național din Seychelles, Parcul Național Morne Seychellois acoperă mai mult de 20% din zona Mahé și este un refugiu pentru iubitorii de natură și excursioniști. În limitele sale luxuriante se află lanțul de munte numit după cel mai înalt punct, Morne Seychellois, care atinge o înălțime de 905 de metri și are vedere la capitala Victoria. Traseele de drumeții urcă în parcul din satul Danzil, trecând prin plantații de ceai și oferind priveliști spectaculoase ale coastei de sud a Mării Mahé de pe versanții de munte. Moderat Morne Blanc drumeția este una dintre cele mai populare trasee și oferă priveliști spectaculoase de la vârf. Mergeți spre vest prin parc, excursioniștii vor ajunge la Baie Ternay și Port Launay Marine Parks. În nord-vest se află cătunul Bel Ombre și plaja izolată la Anse Major.

7 Ste Anne National Marine Park

Ste Anne Parcul National Marin Fabio Achilli / foto modificat

Cuprinzând șase insule, o plimbare cu barca de 15-20 de minute de pe coasta Mahé aproape Victoria, Parcul Național Marin Ste Anne a devenit primul parc național din Oceanul Indian în 1973. Excursiile cu scufundări, scufundări și excursii cu barca de sticlă dezvăluie diversitatea bogată a vieții marine în recifele de corali din parc și puteți explora majoritatea insulelor în rezervă pe excursii de o zi de la Mahé. Puteți, de asemenea, să stați peste noapte pe câteva dintre insule.

Insula Sainte Anne este un loc important de cuibărit pentru broaște țestoase și găzduiește o stațiune de lux, Beachcomber Seychelles Sainte Anne. În ciuda mangrovelor și crocodililor, insula a fost locul unei așezări franceze din 1770, prima în Seychelles.

 

Pe Round Island, o fostă colonie de lepros, vă puteți bucura de o plimbare în natură și puteți sta peste noapte la complexul Enchanted Island Resort. Île Cachée este un loc de reproducere important pentru noddies și o rezervație naturală desemnată. La Insula Cerf, puteți să înotați, să faceți scufundări sau să vă plimbați de-a lungul recifurilor frumoase sau să vă plimbați pe plajele neoblotite. De asemenea, vă puteți baza aici la Cerf Island Resort sau L'Habitation Hotel. Proprietate privată Insula Moyenne prezintă trasee naturale; locuințele recondiționate ale coloniștilor; morminte pirat; o capela mică; și țestoase uriașe.

Site-ul oficial: http://www.snpa.gov.sc/marine-parks/st-anne

Cazare: Unde să stați pe insula Ste Anne

8 Plaja Beau Vallon

Plaja Beau Vallon

Curba atrăgătoare a nisipului strălucitor de la Beau Vallon, pe coasta de nord-vest a lui Mahé, este un magnet atât pentru turiști, cât și pentru localnici. Privind spre mare, montan Insula Silhouette straluceste la orizont, iar hotelurile se incadreaza pe mal. Vizitatorii vor găsi o varietate de sporturi nautice, inclusiv jet ski și schi nautic. Marea este de obicei calm aici, în special în timpul comerțului sud-est, ceea ce face ca aceasta să fie o alegere bună pentru familiile cu copii mici. Gardienii de salvare patrulează pe plajă. La sfârșit de săptămână, localnicii vin aici pentru grătar pe plajă.

Adresă: Beau Vallon Beach Rd, Beau Vallon, Mahé

Cazare: În cazul în care să stați la Beau Vallon

9 Anse Volbert

Anse Volbert

Pe coasta de nord-est a orașului Praslin, Anse Volbert (cunoscută și sub numele de Côte d'Or) este una dintre cele mai populare plaje ale insulei. Apa caldă, puțin adâncă pătrunde în nisipurile albite de soare, iar recifele de corali se învecinează chiar în larg. Apele calme sunt, de asemenea, sigure pentru înotul cu copii mici. Anse Volbert este una dintre principalele zone ale insulei și veți găsi numeroase hoteluri și restaurante care se întind pe țărmuri.

Cazare: În cazul în care să stați lângă Anse Volbert

10 Parcul Național Vallée de Mai, Praslin

Parcul Național Vallée de Mai, Praslin

Un site patrimoniu mondial UNESCO, Parcul Național Vallée de Mai de pe insula Praslin păstrează o pădure preistorică care conține cel puțin 4.000 de exemple de palmier gigant de cocos de mer rar (unic pentru Seychelles). Alte plante de aici includ orhidee de vanilie, palmițe, latane, palmieri călători și fanii chinezi. Iubitorii de natură, birders și fotografi se vor bucura de explorarea acestei rezervații, unde copacii formează un baldachin suspendat, iar bolovani preistorice mari sunt împrăștiate pe podeaua pădurii. Valea găzduiește numeroase specii de șopârle și păsări rare, cum ar fi bulbul Seychelles; porumbel de fructe; și pasăre națională a Seychelles, papagalul negru. O modalitate foarte bună de a explora această pădure primitivă este să vă plimbați de-a lungul traseelor ​​naturale ușor marcate. Închirierea unui ghid este foarte recomandată, astfel încât să puteți afla detalii interesante despre plante și animale.

 

Site-ul oficial: http://www.sif.sc/index.php?langue=eng&rub=5

Cazare: Unde să stați lângă parcul național Vallée de Mai

11 Ziua insulei Cousin Island

Ziua insulei Cousin Island

Înființată în 1968, Insula Cousin este o rezervație naturală, în principal pentru broaștele Seychelles și broasca testoasă. Insula se află la aproximativ 2 km de Insula Praslin, iar păsătorii pot urca traseele pentru a arăta unele dintre speciile rare din Seychelles. Locuitorii includ Seychelles Stripes, Seychelles perilă, Seychelles turtledove, și Shearwater cu coada-coada. Rezervamentul cuprinde, de asemenea, terenuri de reproducere pentru noddies mai mici, zâne și tropicbirds.

Site-ul oficial: www.natureseychelles.org

12 Aride insula insula rezervație naturală

Aride insula insula rezervație naturală

Cea mai severă din Seychellesul granitic, rezervația naturală Aride Island este terenul de reproducere a 18 specii de păsări marine, inclusiv păsările fregate, tropicbirds cu coadă roșie și cele mai mari colonii din lume cu noddy mai mici și trandafiri. Iubitorii de natură vor găsi cea mai mare densitate de șopârlă de oriunde pe pământ, precum și câteva specii endemice de flori. Gardenia lui Wright, sau bois citron, este unică pe această insulă. Cele mai multe hoteluri de pe insula Praslin pot organiza excursii de o zi la Aride, dar rețineți că insula este adesea închisă pentru vizitatori din mai până în septembrie datorită surfului dur. Vizitele cu elicopter pot fi, de asemenea, aranjate.

Site-ul oficial: http://www.arideisland.com/

13 Insula Silhouette

Silhouette Island Fabio Achilli / photo modificat

Într-un parc marin, la 30 de kilometri de coasta de vest a Mahé, insula Silhouette montană este renumită pentru biodiversitatea bogată. Este singura insulă din Seychelles, pe lângă Mahé, cu o pădure de ceață, care acoperă vârful de 731 de metri Mont Dauban. Cea de-a treia cea mai mare insulă granitică, Insula Silhouette are un teren accidentat care a ajutat la păstrarea frumuseții sale naturale. Parcul protejează mai mult de 2.000 de specii, inclusiv păsări, gecki, cameleoni, broaște țestoase și skinks. Vizitatorii vor găsi peșteri pentru a explora; plaje cu oportunități minunate de înot și snorkeling; și diverse flori și faune, cum ar fi plantele carnivore de pitcher, palmele coco de mer, millipedes, melci și melci.

 

Pentru a ajunge pe insulă, puteți lua un feribot de 45 de minute, operat de Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa de la debarcaderul Bel Ombre de pe Mahe. Alternativ, puteți ajunge cu transfer privat cu barca sau cu un zbor de zbor cu elicopter de 15 minute.

Cazare: În cazul în care să stați pe Insula Silhouette

14 Victoria, Mahé

Victoria, Mahé

Cu numele de Port Victoria în onoarea reginei britanice după încoronarea ei, mica capitală a Seychelles-ului de pe insula Mahé este singurul port maritim din țară. Este ușor să vedeți site-urile principale aici într-o zi. Una dintre principalele atracții turistice este Grădinile botanice naționale din Seychelles. Înființată cu aproape un secol în urmă, grădinile acoperă 15 hectare de plante native și exotice, precum și vulpi care zboară, broaște țestoase uriașe și o grădină de orhidee.

În oraș, clădiri moderne de beton și de sticlă au crescut în ultimii ani și câteva clădiri coloniale rămase se află în jurul valorii de Piața Libertății. Cea mai proeminentă structură istorică este turnul ceasului. Înființată în 1903, a fost modelată pe Little Ben, o mică versiune a lui Big Ben din Londra.

Cu vedere spre piață, Catedrala Sfantul Paul este construită pe locul primei biserici din Seychelles, distrusă de un ciclon ciudat în 1862. Cumpărătorii se îndreaptă spre Piata Sir Selwyn Clarke, unde localnicii vând pește, fructe proaspete și legume, iar numeroasele magazine de artizanat oferă suveniruri variind de la modele de nave la bijuterii perle. Pentru o prezentare generală a florei și faunei din Seychelles, vizitați Muzeul de Istorie Naturala, care afișează și câteva artefacte istorice.

Cazare: Unde să stați în Victoria

15 Bird Island

Bird Island

Odată cunoscută sub numele de Îles aux Vaches pentru dugongurile din zonă, insula păsărilor găzduiește o populație de țânțari migratoare, care se umflă la 1.500.000 de păsări în perioada de reproducere mai-octombrie. Birderii și fotografii pot urca platforme de observare ridicate pentru vizualizarea clară a cuiburilor. Alte specii de pe insulă includ zână și noddy terns, cardinali, porumbei de la sol, mynas, țânțari crescute și plovers. Țestoasele țărănești uriașe sunt, de asemenea, în reședința, iar banca din Seychelles din apropiere este renumită pentru pescuitul pe mare. Singura locație de pe insulă este Bird Island Lodge, o eco-lodge fără brioșe și puteți accesa insula printr-un zbor de 30 de minute de la Mahé.

 

Cazare: În cazul în care să stați pe Mahe

16 Aldabra Atoll

Aldabra Atoll

Un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO, Aldabra este cel mai mare atol de corali din lume. Laguna centrală se umple și golește de două ori pe zi prin patru canale, dezvăluind vârfuri în formă de ciupercă cunoscute sub denumirea de campioni. Rechinii de tigru și razele mantau adesea adăpostesc adâncurile, iar atolul este acasă la mii de păsări, inclusiv la șina albă (singura pasăre din Oceanul Indian). De asemenea, în viziune se găsesc păsări fregate mai mici și mai mari, boobii roșii, erete dimorfe (găsite aici și în Madagascar), ibis sacru Aldabra, flamingo mai mare și kestrel malgaș. În plus față de viața bogată a aviară, Aldabra este habitatul a 200.000 țestoase gigante de teren - de cinci ori mai multe decât Galapagos.

vezi mai mult

width: 100%, height:1px
20px
width: 100%, height:1px
width: 100%, height:1px

Alegem împreună destinația ideală

New office address

 Bulevardul Pipera, Voluntari 077190, Ilfov

0735 084 150; 0726 272 968;

office@vacanteluxury.ro;

Alegem împreună destinația ideală