20px

ESTE TIMPUL PENTRU O NOUA VACANTA

Hai sa repetam experienta
Mai putem mentine acest pret fix
00 : 00 : 00 : 00
zile ore minute secunde

Țara aceasta ne-a cucerit de mici de când îi citeam istoria și ne fascinau poveștile Egiptului Antic, cu faraoni: cu Tutankhamon, cu Nerfetiti și Ramses al II-lea. Poti trai clipe unice, atunci când vei naviga pe Nil, în croazieră, de la Luxor la Assuan și vei vedea templele antice ale Egiptului, poti  pășt în mormintele faraonilor din Valea Regilor și sa simți cei peste 5000 de ani de istorie. Despre asta vrem să vă povestim mai jos.

Egiptul te va fascina, asta e clar, este locul încărcat de istorie care te va provoca să-l descoperi. Este un tărâm al constrastelor: lux în resort, imagini fabuloase cu palmieri și piscine infinite si istorie pe de cealalta parte

 

Info calatorii Egipt

Incepand cu data de 20 iunie 2022 au fost ridicate toate masurile de protectie impotriva COVID-19 pe intregul teritoriu egiptean. A fost eliminata obligativitatea prezentarii unui certificat valabil de vaccinare sau de recuperare dupa COVID-19 sau a unui rezultat negativ al unui test pentru SARS-CoV-2 (PCR sau rapid antigen) pentru toate categoriile de persoane care intra pe teritoriul Republicii Arabe Egipt (pe cale aeriana, terestra, feroviara sau maritima), indiferent de statul de provenienta.