width: 100%, height:1px
Obiective turistice în Spania

Sagrada Familia (Sfanta Familie) este o biserică din capitala Cataloniei, Barcelona (in nord-estul Spaniei). Imensa clădire in stilul neo-catalon, bogată in ornamente, este incă neterminată şi se lucrează la ea din 1882. Aceasta este finanţată din bani publici, cum se obişnuia in Evul Mediu. Se aşteaptă să fie terminată pană in 2020. Arhitectul bisericii Sagrada Familia a fost Antonio Gaudi, un arhitect care a mai lucrat şi la alte clădiri reprezentative pentru Barcelona (printre care şi Casa Mila, Palatul Guell şi Parc Guell). Aceasta a fost una dintre ultimele sale lucrări.

Muzeul Prado

    Considerat unul dintre cele mai importante muzee din lume, Prado adaposteste picturi de Goya, Velasquez, Murillo, Zurbaran, El Greco, Ribera, Titian, Boticelli, Tintoretto, Poussin sau Durer. Colectia de arta decorativa contine si Tesoro del Delfin. Exista de asemenea numeroase sculpturi greco-romane. Cladirea muzeului a fost realizata de Juan de Villanueva la initiativa regelui Carol III. In timpul vizitei puteti sa va relaxati la cafenea, sa cumparati cadouri de la magazinul de suveniruri sau sa rasfoiti cateva carti rare in impresionanta biblioteca de la Prado.

Palatul Guell

    Palatul Guell a fost construit intre anii 1886 - 1888 de acelasi arhidect care a construit si Biserica Sagrada Familia, Antoni Gaudi. Aceasta constructie a fost destinata familiei magnatului catalan Eusebio de Guell. face parte din patrimoniul mondial UNESCO.

Casa Mila

    Casa Mila este una dintre realizările arhitectului Antoni Gaudi in Barcelona care figurează pe lista de locuri din patrimoniul mondial UNESCO. Se află pe bulevardul Passeig, la numărul 92, in cartierul Eixample. Acest imobil a fost contruit pentru Roger Segimon de Mila intre 1905 şi 1907. Este de asemenea denumit de către barcelonezi La Pedrera, care inseamnă carieră in catalană, pe motivul că faţada prezintă anumite ondulări inspirate din valurile oceanului si crestele muntilor!

Barcelona

    Pe frumoasa coasta a Marii Baleare se afla fermecatorul oras Barcelona. Acesta ofera cate ceva pentru fiecare, pentru ca toata lumea sa se bucure de o vacanta cu adevarat speciala, fiind al doilea oras ca marime din Spania. Puteti profita din plin de atractii pe timp de vara si numeroase sporturi nautice, pentru ca apele cristaline ale Marii Mediterane de Vest sunt irezistibile. Mai mult decat atat, Barcelona este gazda pentru zeci de obiective turistice interesante si atractii istorice. Biserica romano-catolica Sagrada Familia, Muzeul Picasso si comunitatea de Poble Espanyol sunt doar cateva exemple. In plus, probabil cel mai frumos loc din oras este stadionul Camp Nou, cel mai mare stadion de fotbal din Europa.

 Madrid

    Una dintre destinatiile turistice principale din Spania este, desigur, capitala sa. Madrid este, de asemenea, cea mai mare comunitate din Spania si ofera toate tipurile de divertisment si recreare. Mai mult decat atat, Madrid este un oras cu adevarat captivant, in primul rand, prin cladirile sale uimitoare, cu un stil arhitectural renascentist medieval. In plus, aici puteti gasi toate tipurile de confort si servicii de inalta clasa, care pot satisface chiar si cele mai capricioase gusturi - hoteluri de lux, locuri bune de servit masa, etc. Madrid ofera, de asemenea, o abundenta de atractii si, cu siguranta, ai avea nevoie de mult mai mult decat o vacanta pentru a te bucura de tot ceea ce capitala Spaniei are de oferit. Cu toate acestea, nu uitati sa vizitati Plaza de Cibeles, Muzeul Prado, Palatul Regal si Catedrala Madrid. Luati aparatul de fotografiat cu voi!

  Valencia

    Valencia este al treilea oras ca marime din Spania, precum si o destinatie turistica foarte populara. Datorita localizarii sale pitoresti de-a lungul coastei Marii Mediterane ofera nenumarate posibilitati pentru activitati de vara si atractii. Climatul subtropical le garanteaza oaspetilor vreme buna, si raze de soare pe tot parcursul anului. Mai mult decat atat, Valencia este faimoasa pentru numeroase evenimente sportive internationale, cum ar fi Formula 1 Grand Prix din Europa, Liga Campionilor, Moto GP si multe altele. Valencia este un oras vibrant si plin de culoare, si pe langa numeroasele obiective turistice va puteti bucura si de cazari de lux si restaurante cu preparate delicioase. Evident Valencia este o destinație turistica foarte atragatoare.

vezi mai mult

width: 100%, height:1px
width: 100%, height:1px
width: 100%, height:1px
width: 100%, height:1px
Circuite cu avionul în Spania
width: 100%, height:1px

Alegem împreună destinația ideală

New office address

 Bulevardul Pipera, Voluntari 077190, Ilfov

0735 084 150; 0726 272 968;

office@vacanteluxury.ro;

Alegem împreună destinația ideală