The Ashlee Heights Patong se află la 5 minute de mers pe jos de plaja Patong și renumitele puncte de atracție de viață de noapte și are unități de cazare tip boutique, moderne, cu WiFi gratuit. Proprietatea pune la dispoziție piscină în aer liber, cu 2 terase la soare, precum și cafenea. Hotelul oferă serviciul gratuit de transfer la plaja Patong, centrul comercial Jungceylon și Bangla Road. The Ashlee Heights Patong se află la 5 minute de mers pe jos de piața de noapte din Patong și la 5 minute de mers cu mașina de plaja Karon. Proprietatea este la 25 de minute de mers cu mașina de orașul Phuket și la 45 de minute de mers cu mașina de Aeroportul Internațional Phuket. Cele 2 terase la soare oferă vedere la golful Patong. Oaspeții pot savura băuturi reci de la barul de lângă piscină. Cafeneaua hotelului servește o selecție de mâncăruri locale și internaționale.

Localizare

The Ashlee Heights Patong se află la 5 minute de mers pe jos de piața de noapte din Patong și la 5 minute de mers cu mașina de plaja Karon. Proprietatea este la 25 de minute de mers cu mașina de orașul Phuket și la 45 de minute de mers cu mașina de Aeroportul Internațional Phuket.

 


Facilitati Hotel

The Ashlee Heights Patong se află la 5 minute de mers pe jos de plaja Patong și renumitele puncte de atracție de viață de noapte și are unități de cazare tip boutique, moderne, cu WiFi gratuit. Proprietatea pune la dispoziție piscină în aer liber, cu 2 terase la soare, precum și cafenea. Hotelul oferă serviciul gratuit de transfer la plaja Patong, centrul comercial Jungceylon și Bangla Road.Cele 2 terase la soare oferă vedere la golful Patong. Oaspeții pot savura băuturi reci de la barul de lângă piscină. Cafeneaua hotelului servește o selecție de mâncăruri locale și internaționale.


Facilitati Camere

Camerele au decor frumos, în tonuri de crem și culori pastelate, aer condiționat și TV cu ecran plat. Acestea oferă minibar, zonă de relaxare și balcon privat. Băile sunt dotate cu duș cu apă caldă. Unele camere au vedere la munte.

vezi mai multe

Transport cu avionul pe ruta (OTP-IST-HKT, HKT-IST-OTP) cu escala in Instanbul

1 bagaj de cala 40kg si 1 bagaj de mana 8kg / persoana

Taxe de aeroport

Transfer aeroport - hotel - aeroport

Asistenta turistica locala in limba engleza

Cazare 7 nopti cu masa specificata in oferta

vezi mai multe

Asigurare de calatorie medicala si storno

Taxa de viza

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre ASHLEE HEIGHTS HOTEL & SUITES, Phuket, Thailanda

Verifica tarife si disponibilitate