Ashlee HUB Hotel are vedere la Marea Andaman şi este situat în apropiere de zonele comerciale și de restaurante. Oferă WiFi gratuit și o piscină pe acoperiș, cu lounge bar. Ashlee HUB Hotel se află în inima orașului Patong, la doar 5 minute de mers pe jos de plaja Patong și la 10 minute pe jos de strada Bangla, cu viaţă de noapte intensă. Oraşul Phuket este la 25 de minute cu maşina. Oaspeţii se pot relaxa în piscina spa şi se pot antrena în centrul de fitness. Hotelul are o baie de aburi. Este disponibil şi un birou de turism. Restaurantul Mix Bistro serveşte preparate locale, asiatice şi internaţionale. Air Rooftop Bar & Lounge are vedere spectaculoasă la apusul soarelui şi oferă gustări uşoare şi băuturi răcoritoare.

Localizare

Ashlee HUB Hotel se află în inima orașului Patong, la doar 5 minute de mers pe jos de plaja Patong și la 10 minute pe jos de strada Bangla, cu viaţă de noapte intensă. Oraşul Phuket este la 25 de minute cu maşina.

 

 

 


Facilitati Hotel

Ashlee HUB Hotel are vedere la Marea Andaman şi este situat în apropiere de zonele comerciale și de restaurante. Oferă WiFi gratuit și o piscină pe acoperiș, cu lounge bar.

Oaspeţii se pot relaxa în piscina spa şi se pot antrena în centrul de fitness. Hotelul are o baie de aburi. Este disponibil şi un birou de turism.

Restaurantul Mix Bistro serveşte preparate locale, asiatice şi internaţionale. Air Rooftop Bar & Lounge are vedere spectaculoasă la apusul soarelui şi oferă gustări uşoare şi băuturi răcoritoare.Camerele sunt decorate în culori calde, cu pardoseală din gresie. De asemenea, acestea au balcon privat. Unităţile sunt dotate cu TV cu ecran plat, seif şi minibar.

vezi mai multe

Transport cu avionul pe ruta (OTP-IST-HKT, HKT-IST-OTP) cu escala in Instanbul

1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana

Taxe de aeroport

Transfer aeroport - hotel - aeroport

Asistenta turistica

Cazare 7 nopti

vezi mai multe

Asigurare de calatorie medicala si storno

Taxa de viza

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre ASHLEE HUB PATONG RESORT, Phuket, Thailanda

Verifica tarife si disponibilitate